ca  |  es

Horta de Sant Joan

Horta de Sant Joan

Tornaràs a l’época medieval mentre passeges pels seus carrers estrets amb cases de pedra apinyades unes amb les altres.
Sens dubte, un lloc encantador.

Et sorprendràs amb les seves vistes a la muntanya de Santa Bàrbara o a les Roques de Benet. Et contagiaràs del seu encant infinit, el mateix que va inspirar, amb les seves formes i volums, al genial Picasso per la seva obra cubista.

Visitar la seva pintoresca plaça de l’església i els seus arcs, la façana de l’Ajuntament i l’antiga presó d’Horta, passsejar pel tambor o, en definitiva, conèixer tots els racons del poble. Segur que et sorprendrà.


La Via Verda

Podeu disfrutar de la Via Verda i dels seus preciosos paisatges.
Apte per a totes les edats i activitat molt recomanada per fer en família.
Pregunta’ns!
Tenim ofertes especials per llogar bicicletes.
I si el que t’agrada és la muntanya, pots conèixer el ParcNatural dels Ports amb la bicicleta. Hi ha moltíssimes rutes per fer!


Els Ports

Podeu fer moltes excursions des dels mateixos apartaments. Per exemple, caminar fins al Convent de Sant Salvador, Lo Parot o, simplement, caminar pels carrers i conèixer el poble, segur que us sorprèn.

Si preferiu caminar per la muntanya, podeu fer trekking pel Parc Natural dels Ports.

Pregunta’ns!


Convent de Sant Salvador

Sant Salvador d’Horta és un convent franciscà també conegut com a Santa Maria dels Àngels, construït al peu del puig de Sant Salvador, que s’aixeca a l’est d’Horta de Sant Joan, a la Terra Alta. Fou fundat el 1543 i transformat en casa de recol·lectes el 1576.


Museu Picasso

El Centre Picasso és una entitat privada sense ànim de lucre que pretén homenatjar Picasso, potser l’artista més genial del segle XX, i mostrar al món els forts lligams d’estimació que s’establiren entre ell i Horta, tan pel que fa a l’aspecte artístic com a l’afectiu, que va generar una obra singular que reflecteix la profunda estimació de Picasso vers Horta.


Lo Parot

Lo Parot és una de les oliveres de més volta de canó mesurat a Catalunya. Situada en un terreny a l’entrada del poble d’Horta de Sant Joan està declarat arbre monumental amb el número 11 a la llista de la Generalitat de Catalunya. Les seves mides són (en metres): alçada 8,0 m volta de canó (a 1,3 m) 7,45 m volta de soca 15,0 m capçada (diàmetre) 9,0 m.

Registre a turisme: HUTTE-001571- 43 i HUTTE-001573 – 49     Tipus d’allotjament: Allotjament rural independent